2020-2021

rasuna cetatea2020

Cea de a cincea ediție a Festivalului Național de Folclor al Copiilor Instituționalizați „Răsună Cetatea“ se va desfășura pe data de 25 iunie 2020, la Râșnov, începând cu ora 15.00.

Organizatorii evenimentului sunt Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov,  în parteneriat cu Primăria Râșnov, Parohia Ortodoxă Râșnov 1 și Uniunea Națională a Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România.

Trofeele ce vor fi acordate celor zece premianți sunt personalizate și vor fi realizate de copiii cu dizabilități de la Complexul de Servicii Brădet din cadrul DGASPC Brașov.

Marele premiu al festivalului, Trofeul „RĂSUNĂ CETATEA“, va fi oferit interpretului/ansamblului care va obţine cel mai mare punctaj, indiferent de secțiune. Marele Premiu, în valoare de 1.500 de euro, constă într-un costum popular complet (vară-iarnă), ce va fi realizat personal pentru câștigător, și este oferit de interpreta de muzică populară Ionela Bran.

De asemenea, câștigătorul Marelui premiu va fi sprijinit în vederea înregistrării unui CD, care va fi lansat cu ocazia ediției a șasea a festivalului, în iunie 2021.

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close