2019

AutolivInc_ALV

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, având fabrici în 27 de țări, cu vânzări globale de peste 861 milioane de euro, deţine în prezent pe piaţa locală fabrici în Braşov, Onești, Lugoj, Rovinari, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi un centru de inginerie şi dezvoltare în Braşov. Cu aproximativ 10.500 de angajați în România, compania produce în fabricile locale centuri de siguranţă, chingi pentru centurile de siguranţă, generatoare de gaz pentru airbag-uri, module de airbag, dar şi airbag-uri şi volane. Autoliv livrează echipamente de siguranță către toți marii producători auto, precum Volkswagen, Renault, BMW, Volvo, Ford, Daimler, Audi și alții.

ropharma

Ropharma Brașov este o companie continuatoare a tradiției farmaceutice românești, având în componență unele farmacii înființate de peste un secol, care activează și acum în locațiile inițiale.

Plaja serviciilor oferite de companie este diversificată, incluzând, pe lângă lanțul propriu de farmacii (139 de farmacii în 14 județe), producție și distribuție de medicamente și suplimente alimentare și servicii medicale, fiind acționar al uneia dintre cele mai moderne unități medicale din țară, Spitalul multidisciplinar „Sf. Contantin“ Brașov.

Ropharma își propune să devină una dintre cele mai performante companii din domeniul farmaceutic în ceea ce privește realizările, comunicarea și spiritul de echipă.

www.ropharma.ro

agricin

De un sfert de secol, Agricin, companie 100% românească, prelucrează cu măiestrie piatra naturală și sinterizată și creează proiecte desăvârşite prin procese tehnologice digitale și know how de ultimă oră.

Agricin dezvoltă propriile produse, proiecte de design interior și soluții complete pentru clienții săi, îndemnați de creativitate și inspirați de natură. Vor să aducă un plus de armonie și inovație în viața dvs., oferindu-vă cele mai interesante produse și cele mai eficiente servicii, la cele mai înalte standarde de calitate, oferind întotdeauna cel mai echilibrat raport calitate-preț.

Reper de corectitudine profesională într-o lume a provocărilor, specialiștii companiei promit că vor contribui în mod considerabil la îmbunătățirea vieții dumneavoastră.

www.agricin.ro

 

logo_ELMAS_page-0001

Înființată în anul 1990, cu capital integral privat autohton, compania ELMAS Brașov își desfășoară activitatea în domeniul instalațiilor de ridicat. În prezent, este un jucător important pe piața instalațiilor de ridicat, cu o rețea vastă de puncte de lucru naționale și regionale.

Promovând conceptul de încredere, compania oferă clienților produse și servicii competitive, realizate în concordanță cu normele și certificările în vigoare la nivel european.

În permanență, Elmas Brașov conștientizează importanța menținerii unui parteneriat solid cu clienții săi, înțelegerea cerințelor acestora și susținerea în atingerea obiectivelor pe care ei și le propun. Iar accesul către un grad înalt de profesionalism, calitate, adaptabilitate și competitivitate este garanția unui astfel de parteneriat.

www.elmas.ro

sigla-vectoriala-corel-13

Vizita la medicul dentist trezește de obicei emoții și incertitudini în rândul pacienților. Pentru că ne gândim foarte mult la confortul dumneavoastră în clinicile noastre, veți fi întâmplinat de o echipă tânără, profesionistă, foarte prietenoasă, într-un mediu apropiat celui familial. 

Împreună cu sediul central din București, clinica Dentexpert Magic contribuie la succesul personal și profesional al pacienților, prin oferirea de soluții stomatologice profesioniste, conforme celor mai înalte standarde din domeniu. Astfel, vă asteptam în 9 cabinete: 4 cabinete stomatologice în București și 5 cabinete stomatologice în Brașov.

Vă așteptăm să ne cunoașteți pentru a confirma cartea noastră de vizită!

www.dentexpert-magic.ro

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close