2019

ACERBIS

Principalele caracteristici ale produselor ACERBIS sunt pasiunea, cercetarea continuă în materie de materiale, inovație și design și permit companiei să fie prezentă pe piața românească.

Satisfacerea nevoilor tehnice ale atletului, prin stil și calitate, garantarea unui serviciu excelent și în timp util pentru dealerii noștri, reprezintă angajamentul și obiectivul zilnic al afacerii companiei.

www.dplaysport.com

happy moms 1

Asociația Happy Moms a luat ființă în anul 2014 și în prezent funcționează în Brașov, Cluj Napoca, București, Alba Iulia, Sibiu și Făgăraș. Principalele proiecte derulate sunt: Business Kid (program de educație financiară pentru copii), Business Teen (program de educație antreprenorială pentru tineri) și Incubator de talente (tabără de educație nonformală pentru copii cu rezultate bune la învățătură dar care provin din medii defavorizate).

Misiunea Happy Moms este de a contribui la bunăstarea comunității, prin proiecte în domeniul educației antreprenoriale și financiare pentru mame, copii, tineri și familie în general. Viziunea lor este că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, fiecare persoană fiind capabilă să genereze, să amplifice și să perpetuezeze schimbarea în comunitatea din care face parte. Comunitățile locale ale mamelor antreprenoare din pasiune sprijină deci educația antreprenorială și financiară a copiilor și tinerilor.

www.happymoms.ro

nym house

Ghimbav Residence reprezintă rezultatul unui parcurs sigur pe piața dezvoltatorilor imobiliari, bazat pe seriozitate, profesionalism, experiență, calitate în servicii și performanță, munca în echipă având ca scop rezultatul final care răspunde nevoilor și dorințelor clientului.

De la începutul proiectelor noastre, misiunea pe care ne-am atribuit-o a fost și este de a oferi servicii complexe şi de calitate, care să confere clienților noștri siguranță și bunăstare.

NYM HOUSE REZIDENCE –  Ghimbav Residence, este cel mai mare Ansamblu Rezidențial din Ghimbav și vă oferă case cuplate, case individuale și apartamente cu 2 și 3 camere, cu design deosebit și structură generoasă.

www.ghimbavresidence.ro

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close