2019

Ag A4 ELBI 2017-1

ELBI Electric & Lighting este o companie românească, care oferă de 22 ani o gamă completă de materiale, echipamente electrice, surse de iluminat și corpuri de iluminat industriale și decorative. În România, ELBI este jucătorul principal în tehnologiile iluminatului interior şi exterior, fiind prezentă în punctele cheie ale ţării, cu depozite în Bucureşti, Iaşi, Baia Mare, Constanţa, Braşov, Timişoara și Bistriţa.

Misiunea companiei ELBI Electric & Lighting este să ofere o gamă variată de produse inovative şi durabile, servicii şi soluţii în domeniul echipamentelor electrice și de iluminat.

La Brașov, depozitul ELBI Electric&Lighting este situat pe str. 13 Decembrie nr. 94A, hala H06, în spatele Coresi Shopping Resort.

LOG_2_ZIZIN_3Choriz_0713

Compania Apemin ZIZIN, societate cu capital privat autohton, este unul dintre principalii producători de pe piața apelor minerale naturale românești. Sub prestigiosul brand ZIZIN, Apemin ZIZIN îmbuteliază ape minerale naturale plate, cât și carbogazoase, de o deosebită calitate și echilibrate din punct de vedere al mineralelor conținute.

Microbiologic pură de la sursă, ZIZIN este apă oligominerală, potrivită consumului zilnic pentru întreaga familie. Datorită conținutului său echilibrat de minerale, indispendabile organismului, și al pH-ului, apa naturală ZIZIN poate avea efecte benefice asupra sănătății.

Pentru mai multe detalii: www.zizin.ro sau www.facebook.com/apamineralazizin

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close