2018

wizzdesign_page-0001

Suntem o agenție de publicitate din Brașov și ne ocupăm de tot. Branding: complet/360/cum mai vrei să îi zici. Creăm și elevăm branduri de la concept la implementare.  Putem începe de la numele brandului, continuăm cu logo (cu alte cuvinte, identitatea ta), găsim cel mai catchy slogan și împachetăm totul în cel mai frumos website pe care l-ai văzut vreodată. E doar începutul. Printre clienții noștri se numără: Libris Brașov, Pensiune Mama Cozonacilor, Niavis, KindRo, Magicus, IG Vision, Vegis.ro, etc. Ne-ar plăcea să stăm să discutăm despre proiectul tău, dar vrem să luăm legătura în felul în care e cel mai bine pentru tine. Dacă mâna ta e conectată cu precizie chirurgicală de smartphone toată ziua, sună-ne oricând la 0744.794.528. Dacă îți place să-ți petreci zilele scriind și filtrând mailuri, scrie-ne câteva rânduri la office@wizzdesign.ro. Dacă vrei să povestim la o cană de cafea bună și să îmbinăm utilul cu plăcutul, ne poți găsi pe Bisericii Române nr.81, Brașov – România.

www.wizzdesign.ro

LOGO-UAIFMR-PNG-e1487091200380

Uniunea Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România (UAIFMR) este o organizație profesională, nonguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ sau patrimonial, constituită din creatori, soliști vocali, soliști instrumentiști, interpreți în domeniul artelor interpretative de folclor muzical. UAIFMR activează pentru respectarea principiului libertății creației, a libertății de exprimare a gândirii creatoare, opțiunilor și orientărilor estetice, egalității în drepturi, precum și al solidarității morale, civice și sociale a membrilor săi.

UAIFMR consideră că muzica este, pentru un copil, un izvor curat de munte care, pe unde trece, face să rodească pământul și, cu timpul, modelează și piatra. Cunoașterea tezaurului folcloric, păstrarea și transmiterea lui este o datorie, pentru a păstra vie cultura neamului nostru.

www.uaifmr.ro

Inizio Agency

Inizio Agency Brașov oferă servicii de calitate pentru evenimente corporate sau private (videografie, fotografie). Evenimentul fiecărui client este unic și trebuie să reflecte o parte din personalitatea acestuia.

www.nostalgi.ro

 

  

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close